rony @@ مشرف عام المنتدي @@
عدد الرسائل : 102 العمر : 40 الاوسمة : الاعلام : مزاجي اليوم : المهنة : الهواية: : نقاط : 5689 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 28/09/2009
| موضوع: الكوسة بالبشاميل الثلاثاء نوفمبر 02, 2010 11:51 am | |
| المقادير :- كوسه / 5 معالق دقيق / معلقة صغيرة خل / ملح / فلفل / سمن او زبد /3 كوب كبير لبن / 2 بيضة / لحمة مفرومه / بصله كبيرة مفرومة التحضير:- البشاميل اولا يسخن السمن او الزبد جيدا فى الوعاء ثم يوضع الية الدقيق ويتم التقليب لمدة دقيقة ثم يوضع اللب ويستمر فى التقليب على نار هادئة حتي التماسك يترك ليبرد ثم يوضع علية البيض والملح والفلفل ومعلقة الخل ويقلب ثم يترك اللحمة المفروم يسخن السمن ويوضع علية البصلة وتقلب حتى تصفر ويوضع فوقها اللحم ويقلب مع فلفل اسود وملح وتترك على نار هادئة حتى تنضج الكوسه تقطع شرائح طولية او دائرية وتحمر نص تحميرة فى الزيت ناتى بصينية ونضع فيها القليل من الزيت وتمسح به ارضيتها وجوانبها ثم يوضع بعد ذلك نصف مقدار الكوسة ويفرد فى الصينية ثم يوضع علية اللحم المفروم ثم الجزء الاخر من الكوسة ويوضع فوقه البشاميل وتدخل فرن متوسط الحرارة لمدة من ربع الى تلت ساعة [/justify][/center] | |
|
طبيب القلوب_المنصورة رئاسة المنتدي
عدد الرسائل : 2410 العمر : 39 الاوسمة : المهنة : الهواية: : نقاط : 11618 السٌّمعَة : 3 تاريخ التسجيل : 16/12/2007
| موضوع: رد: الكوسة بالبشاميل الثلاثاء نوفمبر 02, 2010 8:14 pm | |
| - اقتباس :
- تدخل فرن متوسط الحرارة لمدة من ربع الى تلت ساعة
ربع ساعة ماشي اما ثلاث ساعات دي اللي هتبقي فحمة بالباشامل | |
|
SOSO مقدم
عدد الرسائل : 257 العمر : 38 نقاط : 6320 السٌّمعَة : -1 تاريخ التسجيل : 13/12/2008
| موضوع: رد: الكوسة بالبشاميل الأربعاء نوفمبر 03, 2010 12:52 pm | |
| لو معنديش كوسة تاثر في الطبخة لو محططهاش ؟؟؟ | |
|
rony @@ مشرف عام المنتدي @@
عدد الرسائل : 102 العمر : 40 الاوسمة : الاعلام : مزاجي اليوم : المهنة : الهواية: : نقاط : 5689 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 28/09/2009
| موضوع: رد: الكوسة بالبشاميل الأربعاء نوفمبر 03, 2010 8:26 pm | |
| حسب علمي عادى حسب الطعم اللى انت عوزاة ياسوسو حطى اللى يعجبك المهم يناسبك | |
|
طبيب القلوب_المنصورة رئاسة المنتدي
عدد الرسائل : 2410 العمر : 39 الاوسمة : المهنة : الهواية: : نقاط : 11618 السٌّمعَة : 3 تاريخ التسجيل : 16/12/2007
| موضوع: رد: الكوسة بالبشاميل الأربعاء نوفمبر 03, 2010 10:49 pm | |
| طيب وبالنسبة للسؤال بتاعي اللي سالتة فوق ؟ | |
|