the child رئاسة المنتدي
عدد الرسائل : 547 العمر : 39 الاوسمة : نقاط : 6279 السٌّمعَة : 0 تاريخ التسجيل : 30/03/2008
| موضوع: كبدة إسكندراني الأحد يونيو 14, 2009 2:10 pm | |
| <table width="100%" background="images/linebg.jpg" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td class="white_h2" width="616" height="30">المكونات</td> </tr> </table> | | | <table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tr> <td class="brown_text" width="616" height="100"> ۱ كيلو كبدة طازجة شرائح /۲ ۲ حبة فلفل أخضر مقطعة فلفل أحمر حار (حسب الرغبة) ٥ فص ثوم ۱ حبة طماطم مقطعة صغيرة ۳ ملاعق كبيرة خل عصير حبة ليمون زيت زيتون ملح - فلفل أسود - شطة (حسب الرغبة) </td> </tr> </table> | | <table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tr> <td width="636" height="10"> </td> </tr> </table> | | <table width="100%" background="images/linebg.jpg" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tr> <td class="white_h2" width="616" height="30">طريقة التحضير</td> </tr> </table> | | | <table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tr> <td class="brown_text" width="616" height="100"> تتبل الكبدة بالليمون والخل والملح والفلفل والشطة يوضع الزيت على النار ويقلى الثوم قليلاً نضيف الفلفل الأخضر والفلفل الحار (حسب الرغبة ) نضيف الكبدة وأخيراً نضيف الطماطم المقطعة نقلب قليلاً على نار هادئة وتقدم </td></tr></table> |
| |
|